Bomb Cosmetics

Bomb Cosmetics, een Engels merk, is een goed bewaard en geliefd geheim in de verzorgingswereld. Je bent het vast en zeker wel eens tegen gekomen in een tijdschrift. De collectie bestaat uit felle, natuurlijke, leuke en betaalbare handgemaakte bad-, lichaams-, gezichts-, en douche producten. Veertien jaar geleden heel klein begonnen, maar steeds groter wordend, veroverd Bomb Cosmetics de verzorgingsmarkt en wordt nu al in 45 landen verkocht. Bomb Cosmetics staat niet alleen voor een overheerlijke geur, maar ook om je wonderbaarlijk te laten voelen in je eigen huid en natuurlijk ook een fantastisch leuk en mooi product om te zien!

Met uiterste zorg worden de beste ingrediënten, natuurlijke boters en pure etherische oliën uitgezocht. Bomb Cosmetics is dier proef vrij. In de winkel hebben wij een collectie bestaande uit de fantastisch ruikende lichaam verzorgingsproducten. Zoals de Bath Blasters, Whoopie Blasters, Butter Loops, Butter Creamers, Butter Melts en Bath Brulees. En binnenkort breiden wij onze Bomb Cosmetics collectie nog verder uit!

Wil je jezelf verwennen of juist een (h)eerlijk cadeau weggeven? Dan zijn de verzorgingsproducten van Bomb Cosmetics een goede aanrader!